Meld je aan voor onze vrijwilligersbijeenkomst op 24 maart!

nieuws

Meld je aan voor onze vrijwilligersbijeenkomst op 24 maart!

15 maart 2022

Zoals al eerder aangekondigd organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst met de onderzoekers van Dood in Amsterdam op donderdag 24 maart. Wij willen onze vrijwilligers graag laten zien wat we met al die prachtige data doen die ze met zoveel ijver voor ons hebben ingevoerd!

De bijeenkomst start om 14.00 uur. We ontvangen jullie graag rond dat tijdstip op de derde verdieping van het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen, in zaal E3.05, met koffie/thee en iets lekkers. We zullen jullie opvangen bij de hoofdingang van het Erasmusgebouw.

Tijdens deze middag presenteren we een aantal onderzoeksresultaten, en kan iedereen vragen stellen aan de onderzoekers, en kunnen jullie ook elkaar treffen. Sanne Muurling en Angelique Janssens laten ruimtelijke patronen zien van de sterfte aan tuberculose in Amsterdam. Sanne Muurling zal tevens laten zien hoe het georefereren van locaties in de stad op de digitale kaart in z’n werk gaat. Nadeche Diepgrond en Tim Riswick geven een presentatie over het onderzoek naar de patiëntenregisters. Tot slot zal Karin Wienholts spreken over een veel voorkomende doodsoorzaak voor zuigelingen, namelijk stuipen, en de 19de-eeuwse medische interpretaties van deze doodsoorzaak. Rond de klok van 17.00 zal de bijeenkomst eindigen.

Adres: Erasmusgebouw, Erasmusplein 1, Nijmegen, zaal E3.05 (derde verdieping). Zie hier voor een kaart van het universiteitsterrein en de parkeermogelijkheden. Het Erasmusgebouw is gebouw nummer 12.

Interesse? Aanmelden kan via dit formulier. Op dinsdag 22 maart sluit het aanmeldformulier. Meld je dus op tijd aan!

6 gedachten over “Meld je aan voor onze vrijwilligersbijeenkomst op 24 maart!”

 1. Fred Geukes Foppen

  Ik kan jammer genoeg niet aanwezig zijn. We zijn nu in Rome waar zoon Peter en vrouw Barbara een zoon hebben gekregen, Achille.

  1. Geachte heer
   Ik ben al een tijdje opzoek naar het artikel dat u schreef over sablairolles via velehandjes. Ik kan dit nergens terug vinden kan u mij op goede weg zetten?
   Alvast dank
   Alex Vereecken
   Compualver@telenet.be

 2. Ik ben nieuwgierig naar de presentaties, maar kan er helaas niet bij zijn.
  Mooie dag en tot de volgende keer! Groet, Loes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *